Skip to main content

En tots aquests anys JARA Studio ha assolit tots els sectors de l’audiovisual: programes de TV, notícies per a informatius, videoclips, enregistrament i realització d’esdeveniments en directe i diferit, vídeos corporatius, reportatges, documentals, publicitat, concerts, fotografia, música per a TV i cinema, esdeveniments esportius, TV-online, ràdio, disseny gràfic, fotografia, animació, locució … A més, ha produït nombrosos curtmetratges i ja compta amb 6 premis i nombroses mencions en festivals de tot el territori nacional. Per això, a JARA Studio estem especialitzats en res … i en tot. Sigui quin sigui el teu projecte, JARA Studio el fa realitat, sempre al millor preu.

Video

A JARA Studio coneixem bé el mitjà audiovisual i les seves possibilitats dins de la nostra illa. Per això, i en tenir contacte directe amb tots els mitjans de comunicació, podem assessorar-te i donar-te el reconeixement definitiu perquè el teu producte tingui el millor llançament, d’acord amb les seves característiques i necessitats. Nosaltres ens encarreguem de tot: realització, postproducció i difusió; però tu i la teva empresa estareu sempre darrere de cada pas.

  Avui en dia, una de les eines més efectives de difusió per la teva música, bé siguis solista o pertanyis a una banda és un videoclip. A més, Eivissa és un lloc únic per fer aquest tipus de produccions. Nosaltres, com sempre, ho posem tot perquè la teva música soni amb les millors imatges, les que realment demana … Podem fer realitat la teva idea o desenvolupar nosaltres mateixos el guió. Com tu prefereixis. A més, et garantim la seva distribució per informatius de TV, cadenes de música, i una cobertura informativa des del moment del rodatge. No ho dubtis. Tenir un videoclip absolutament professional i que et diferenciï de la resta costa molt menys del que creus, gràcies a JARA Studio.

  Una altra opció encara més econòmica és la de gravar una actuació en directe amb multi-càmera. El so es recull de taula, amb una altra taula pròpia per sonoritzar a part i el resultat és més que òptim, i també et garantim la seva distribució. A més, pot ser un complement excel•lent per al teu disc: disc DVD, la fórmula perfecta.

  La millor forma de promocionar el teu espectacle és una gravació integra amb vídeo professional i àudio nítid –molt important- per a poder mostrar-la a promotors i que et contractin. Tan se val si és una obra de teatre, un concert, un espectacle musical, de dansa, un monòleg, una ponència… amb JARA Studio pots tenir el teu espectacle gravat íntegrament des de 100 €.

  Una altra opció encara més comercial és gravar-ho íntegrament i editar posteriorment un tràiler mostrant les millors escenes: les més espectaculars, les més emotives… les que tu triïs, en definitiva. Tot acompanyat de música i grafismes, i fins i tot veu en off per tal de que el trailer del teu espectacle sembli una pel.lícula de Hollywood o un show de Broadway.

  Sense dubte, el sector més en auge del vídeo en la actualitat és el de la publicitat, amb totes les seves variants. Si fa uns anys es deia que no existies si no eres a internet, ara es pot dir que no existeixes si no tens un vídeo promocional a internet de la teva empresa. És a més la millor forma de que la teva marca es mogui per les xarxes socials, ja que un cop començis a llençar el teu vídeo a la xarxa, aquest és començarà a escampar com l’escuma. És el que es coneix com el fenomen de vídeo viral. Aquests formats, però, es reinventen constantment i donen lloc a milions de possibilitats. A JARA Studio ens ajustem al format que el teu negoci necessita, i sempre enfocat al target dels teus clients potencials.

  També t’oferim la possibilitat d’integrar-lo a la teva pàgina o de dissenyar-te’n una d’acord amb les teves necessitats i la teva imatge corporativa. I també ens encarreguem de posicionar-la als llocs més alts dels buscadors d’internet (posicionament SEO). Per a més informació sobre tot això pot anar a la secció disseny.

  Si la teva feina és la d’organitzar esdeveniments, ja siguin festes a discoteques, clubs o vaixells; convencions, festivals, raves, etc… saps perfectament que per a que el teu producte tingui una continuïtat i aconsegueixi arrelar-se com a referent en el sector, necessites invertir en promoció. I una part indispensable d’aquesta promoció és tenir un vídeo absolutament espectacular on es mostri de forma elegant tot el que pots gaudir al teu esdeveniment.


  Cinema

  Potser el sector en el que més es diferencia de la resta JARA Studio és el cinematogràfic. 6 premis i multitud de mencions en festivals de tot l’Estat ens avalen. Si tens un bon guió, consulta’ns i farem tot el possible perquè vegi la llum. Com sempre us assessorem en tot: subvencions, ajudes, concursos … posem tot el nostre equip tècnic i humà per fer realitat la teva història, com ja hem fet amb la de molts.
  Eivissa és, a més, un lloc per privilegiat per a fer el teu rodatge o sessió fotogràfica. Deixa la producció en les nostres mans i ens encarregarem sobre el terreny de tot el que necessites per a posar-lo a terme: equipament localitzacions, logística, càsting, etc…

  So

   A JARA Studio també tens la possibilitat d’editar el teu disc o maqueta de manera totalment professional i amb la distribució per mitjans de comunicació (ràdios, televisions, premsa …) que corre del nostre compte. En els nostres estudis trobaràs tot el que busques per a gravar la teva música: instruments, mescladors, micros … i el més important, professionals amb anys d’experiència en el sector.

   Si el teu projecte està més enfocat a la imatge, però necessites una banda sonora d’acord amb aquest, nosaltres ens encarreguem, sota la teva supervisió, de la composició, arranjaments, masterització i, si vols, edició en el propi vídeo. Tota imatge necessita el seu so de fons i nosaltres sabem quin és, ja sigui un documental, un curtmetratge, una sèrie de TV …

   Als nostres estudis també disposem de les veus que necessitis per a donar la credibilitat que necessites, bé sigui per documentals, publicitat o cunyes de ràdio. Tots ells són professionals en el món de la locució i la radio, i ho gravem nosaltres mateixos als nostres estudis. Només ens has de donar el guió i nosaltres ens encarreguem de tota la resta.

   Diseny

    A l’era de la imatge és imprescindible per a qualsevol empresa competitiva tenir una imatge corporativa d’acord amb el seu producte i amb els temps que corren. A JARA Studio ens fem càrrec de tota la seva campanya d’imatge. Els nostres dissenyadors l’assessoraran i guiaran en disseny de logos, banners, publicitat en premsa i tota la imatge del seu negoci.

    La frase “no ets ningú si no ets a la xarxa” no pot ser més encertada avui dia. Però no val amb ser-hi de qualsevol manera. A JARA Studio li dissenyem de manera personalitzada la web que més d’acord va amb vostè, fent-nos càrrec del hosting i compra del domini, perquè vostè només hagi de preocupar-se de la seva empresa. Nosaltres fem la resta.

    També ens encarreguem de la difusió per xarxes socials i el posicionament a internet, i podem dissenyar un pla estratègic de difusió continua de les seves ofertes.

    Animació 3D

    Per descomptat, JARA Studio també compta amb els millors professionals especialitzats en noves tecnologies, les quals podrà aplicar al seu producte, sigui quina sigui: publicitat, cinema, televisió, videoclip…

    Fotografía

    La imatge estàtica també és una eina molt interessant per a promocionar el seu producte, bé sigui per mostrar les prestacions del seu local, per situar i potenciar les virtuts del seu entorn, o simplement per localitzar-lo al mapa. Si el seu producte és un espectacle visual, no dubti que traurem les instantànies més espectaculars per a fer-li un book personalitzat i atractiu per tal que pugui promoure el seu esdeveniment.

    També fem books per a actors, models i artistes en general. Promocionat amb la millor imatge.

    Maquillatje i Caracterització 3D

    JARA Studio és l’única empresa de les Pitiüses que pot encarregar-se d’aquest sector, de tan creixent demanda en els nostres dies. Tant si el maquillatge que necessita és naturalista com si el que vol són efectes, deformacions, pròtesis, o qualsevol altra que se li acudeixi, nosaltres podem fer que passi de la seva imaginació a la realitat en qüestió d’una estona. Això també és aplicable a qualsevol tipus de producte audiovisual o fotogràfic.