Zoom F6

40'00  Exc. Tax

Zoom F6 – Gravadora de camp professional de 6 canals

VISOR

Un LCD retroil·luminat a tot color de 1.54″ amb mode monocromàtic li aporta una total visibilitat tant de nit com de dia.

CONTROLS DE TRANSPORT

Gravar, Aturar, Pausa i Reproducir estan a la part central frontal per a un fàcil accés al camp.

CONTROLS DE NIVELL

Cada entrada té un knob de nivell dedicat.

SKU: ZOOM-F6 Categoria:

Descripció

CAPTUREU LA CALMA I LA TEMPESTA

La Zoom F6 és la primera gravadora de camp professional que disposa tant d’enregistrament a 32 bits i coma flotant i un parell de convertidors AD, oferint una quantitat de rang dinàmic sense precedents. Amb 6 entrades, el sòlid codi de temps de Zoom, les múltiples opcions d’alimentació i control sense fil, la F6 està a punt per ser la seva nova arma secreta al set.

GRAVACIÓ A 32-BIT I COMA FLOTANT

Al camp, la dinàmica fluctuant pot resultar desafiant. Els sons forts poden causar retallades i els sons silenciosos poden perdre’s al soroll. La F6 utilitza gravació a 32 bits amb coma flotant i amb un parell de convertidors A/D per capturar tant sons explosius com subtils amb una qualitat d’àudio total, sense ajustar mai el guany!

PER A AQUESTS LLOCS DE DIFÍCIL ACCÉS

Prou resistent per suportar els escenaris més exigents i prou petita per cabre als espais més estrets, la F6 està preparada per a qualsevol repte d’àudio.

PREVIS DE MICRO

La F6 està equipada amb sis previs de micro d’alta qualitat. Amb un soroll residual super baix (-127 dBu EIN), un guany alt (fins als 75 dB) i nivells de micro/línia seleccionables per a cada entrada, la F6 s’ha construït per al so professional.

CODI DE TEMPS DE PRECISIÓ

Mantingueu les pistes perfectament sincronitzades fins i tot quan apagueu per anar a dinar. Encesa o apagada, l’oscil·lador de vidre compensat per temperatura (TCXO) de la F6 genera un codi de temps amb una precisió de 0.2 ppm.

AVANÇATS LIMITADORS LOOK-AHEAD HÍBRIDS

Per a una gravació a 24 bits, la F6 està equipada amb limitadors híbrids avançats Look-Ahead que ofereixen una protecció contra sobrecàrregues. Afegint un retard d’1 mil·lisegon, els limitadors “look ahead” anticipen el clipping o retallada abans que es gravi.

ZOOM AUTOMIX™

Zoom AutoMix™ us permet mantenir la vista centrada en l’acció ajustant de forma automàtica els nivells de la seva barreja per reduir el so ambient.

Monitoritzi el que importa

Utilitzeu la F6 i els auriculars per controlar les pistes abans o després del fader. Comproveu els nivells, encamineu senyals a l’esquerra o dreta i ajusteu tons d’avís per a l’estat de la bateria i l’enregistrament.

AMBISONICS ÀUDIO

TEl mode Ambisonics de la F6 ofereix precisió de descodificació A-a-B i enllaç de guany equilibrat, permetent capturar àudio espacial professional per a VR, AR i més. Descarregueu el programari GRATUÏT Zoom Ambisonics Player per descodificar i editar el vostre àudio a 360º amb tota facilitat.

(Cal un micro Ambisonic)

CARACTERÍSTIQUES

 • Gravador/mesclador de camp de 6-canals/14-pistes
 • 6 entrades diferents amb connectors combo XLR Neutrik amb bloqueig
 • Previs de micro d’alta qualitat amb fins a 75 dB de guany i menys de -127 dBu EIN
 • Entrades commutables de +4dB amb opcions de micròfon/línia
 • Limitadors híbrids avançats Look-Ahead
 • Programari Zoom AutoMix™
 • Time Code precís (0.2 ppm quan està encès i quan està apagat) I/O sobre mini estèreo de 3.5 mm; formats dropframe/non-drop amb Jam Sync
 • Tres opcions diferents de subministrament de corrent: 4x piles AA, bateries Sony L-Series o adaptador Zoom AD-17 12V AC (bateries L-Series no incloses)
 • Jack de sortida de 3.5mm no balancejat mini estèreo
 • Eixida d’auriculars dedicada (100 mW) amb control de volum
 • Ranura de targeta SD/SDHC/SDXC, de fins a 512 GB
 • Ús com a interfície d’àudio USB 6-in/4-out (fins a 96kHz)
 • Ús com a interfície d’àudio i gravadora a targeta SD simultàniament (fins a 48kHz)
 • L’aplicació Zoom F Control gratuïta per a iOS permet el control remot sense fil, reanomenar fitxers i l’entrada de metadades

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.