Hollyland SolidCom C1-4S – Intercom Sense fil Full-Dúplex 4 puestos

100'00  Exc. Tax

Sistema d’auriculars d’intercom inalàmbrics Full-Dúplex de 300 m.

El sistema Solidcom C1 és la primera solució de comunicació amb auriculars veritablement sense fils i autònoma de Hollyland amb una claredat de so excepcional. El sistema proporciona un abast de transmissió fiable de fins a 300 m de ràdio (LOS).

Flux de conversa sense esforç.

El funcionament amb mans lliures maximitza la productivitat de l’equip. Cada auricular està dissenyat amb un esquema de diversitat de doble antena que reforça la capacitat anti interferències i garanteix una comunicació d’equip segura i constant en entorns complexos.

Veritable solució de comunicació amb auriculars autònoms sense fil.

Sense petaca ni estació base, ofereix una experiència de coordinació altament portàtil i mans lliures per a equips de producció de mitjans o qualsevol equip que busqui comunicació de veu sense bloquejos en temps real a escenaris de treball socialment distanciats.

Còmode de portar tot el dia.

Cada auricular pesa només 168 g, que és més lleuger que un iPhone12 i ofereix una experiència d’ús còmoda durant llargues hores. Els auriculars estan exquisidament elaborats amb materials PC-ABS, cosa que garanteix una flexibilitat i durabilitat excepcionals.

Bateria recarregable i reemplaçable per a un temps de treball perllongat.

Cada auricular d’intercom ve amb una bateria de liti de recanvi per a un reemplaçament in-situ, mantenint els sistemes en funcionament amb un temps d’inactivitat mínim.

Qualitat d’àudio clara de banda ampla per a una coordinació precisa.

Els auriculars d’intercom Solidcom C1, que admeten una resposta de freqüència de banda ampla de 150 Hz a 7 KHz i un rendiment AEC (cancel·lació de ressò acústic) premium, garanteixen una qualitat d’àudio autèntica i clara per a un treball en equip eficaç. Equipat amb un micròfon direccional que captura la veu del parlant amb precisió i alhora minimitza el soroll no desitjat, el sistema ofereix una experiència de conversa sense esforç fins i tot en entorns sorollosos.

Comunicació bidireccional de 300 m.

El transceptor integrat als auriculars principals del Solidcom C1 crea un radi de comunicació sense fil fiable de fins a 300 m. L’equip es pot mantenir connectat i moure’s lliurement en un esdeveniment important, un lloc de filmació o una operació en una àrea massiva.

Categoria:

Descripció

El Solidcom C1-4S de Hollyland és un sistema d’intercom DECT sense fil full-dúplex, dissenyat per proporcionar un àudio clar i comoditat d’ús durant tot el dia, en un disseny veritablement sense fil, sense necessitat de petaques o estació base. Aquesta configuració inclou 4 auriculars duna orella (1 unitat principal i 3 remotes) juntament amb bateries recarregables, un carregador i accessoris. El sistema utilitza la codificació DECT 6.0 i la tecnologia de doble antena per garantir una transmissió segura i fiable amb un abast de fins a 300m, cosa que el fa idoni per a una gran varietat d’aplicacions, com ara la producció cinematogràfica, concerts i esdeveniments públics.

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.