Sony FX3 Cinema Line + Òptica Sony FE 24-70 mm F2.8 GM

120'00  Exc. Tax

Nova llibertat cinematogràfica.

La càmera Cinema Line FX3 de Sony fa realitat la visió dels creadors més apassionats. L’expressió cinematogràfica s’uneix a un rendiment fiable i un maneig senzill segons les necessitats de la comunitat creativa actual. Compacta i lleugera, és fàcil de transportar i fer servir.

Expressió cinematogràfica.

Fotograma complet fins i tot amb llum tènue. El sensor d’imatge full-frame de la FX3 i les capacitats de captació de la llum permeten captar imatges nítides amb llum tènue. El rang de sensibilitat ISO estàndard de 80 a 102.400 en vídeos es pot ampliar fins a 409.600.

Categoria:

Descripció

Ampli rang dinàmic i més creativitat.

La FX3 ofereix un excepcional rang dinàmic de més de 15 passos per a interiors ben il·luminats i exteriors al matí o a la tarda. Capta tots els matisos i aconsegueix una llibertat cinematogràfica sense precedents a la gradació del color.

Gran bokeh i creativitat full-frame.

Capta qualsevol escena en resolució 4K gràcies a la profunditat de camp reduïda, l´impressionant efecte bokeh i la llibertat cinematogràfica del sensor full-frame.

Ciència cromàtica de cinema amb S-Cinetone™.

El color S-Cinetone, desenvolupat per a l’aclamada FX9 de Sony, és l’opció predeterminada de la FX3 per assolir una expressivitat de cinema. Està calibrada amb precisió per complir els requisits dels creadors de continguts avui amb colors intensos i tons de pell naturals equiparables als de càmeres Cinema Line sense gradació.

4K 120 fps2 amb cada fotograma enfocat.

Fins i tot a freqüències altes d’imatge, és possible capturar imatges 4K gràcies a les capacitats de lectura d’alta velocitat ia l’AF d’alta precisió de la FX3. El mode S&Q (càmera lenta i ràpida) us ofereix un control total sobre la freqüència d’imatge per obtenir seqüències atractives amb càmera lenta fins a 5x (amb sortida 24p).

Enregistrament S-Log3 i HDR de 10 bits per suavitzar la gradació.

La corba de gamma S-Log3 i S-Gamut3.Cine permet captar un ampli rang dinàmic amb una gran reproducció de color i combinar fàcilment metratge captat amb altres càmeres Cinema Line en postproducció. A més, un perfil d’imatge HDR amb HLG (gamma Log híbrida) permet la reproducció HDR (HLG) directa a televisors compatibles sense postproducció.

Sortida HDMI RAW de 16 bits.

Per a tasques de postproducció exigents, s’ofereix sortida RAW de 16 bits amb connexió HDMI a gravadors externs compatibles, alhora que es capturen fitxers XAVC HS 4K, XAVC S 4K, XAVC S-I 4K o proxy a la càmera. La resolució de la sortida de vídeo RAW és de 4264 x 2408 [16:9], superior a la DCI-4K.

Gaudeix d´un gran nivell de detall i colors realistes.

La FX3 disposa d’enregistrament intern 4K, profunditat de 10 bits i mostreig de color 4:2:2 en utilitzar compressió All-Intra a més de Long GOP. Això millora les gradacions de color conservant la gradació natural, per gaudir de total llibertat a l’edició.

Compensació de la variació de longitud focal.

En activar la compensació de variació de longitud focal, la càmera permet gravar vídeos més estables en utilitzar objectius compatibles. Aquesta configuració està disponible a la versió de programari 3.00 o posteriors.

Enfocament automàtic precís i fiable.

L’AF d’àrea àmplia amb seguiment intel·ligent fa servir detecció de fases en pla focal per seguir el subjecte per gairebé tot l’enquadrament. El sistema d’enfocament automàtic híbrid ràpid ofereix un enfocament precís fins i tot amb profunditats de camp baixes ia 120p a 4K (QFHD).

Enfocament automàtic precís i fiable.

L’AF d’àrea amplia amb seguiment intel·ligent utilitza detecció de fases en pla focal per seguir el subjecte per gairebé tot l’enquadrament. El sistema d’enfocament automàtic híbrid ràpid ofereix un enfoc precís fins i tot amb profunditats de camp baixes ia 120p a 4K (QFHD).

Transicions i enfocament tàctil fluids.

La FX3 inclou 7 ajustaments de velocitat de transició d’AF per oferir un enfocament selectiu senzill i 5 de sensibilitat al desplaçament del subjecte d’AF per personalitzar fàcilment el comportament d’AF amb el subjecte fixat. També pots seleccionar el subjecte que vulguis enfocar només tocant el monitor LCD.

Avantatges dels objectius Sony per a l’enregistrament de vídeo

Descobreix els quatre avantatges exclusius dels objectius amb muntura tipus E de Sony per a l’enregistrament de vídeo. La combinació dels objectius i les càmeres de Sony millorarà la vostra experiència en crear vídeos.

Gran rendiment i mobilitat a qualsevol lloc

Gràcies al seu disseny compacte i lleuger, la FX3 ofereix una gran mobilitat. La nansa acoblada i els orificis per al muntatge d’accessoris sense carcassa permeten un maneig ràpid i fluid. El cos principal i les cobertes s’han construït amb aliatge de magnesi lleugera per millorar-ne el rendiment i la durabilitat en entorns exigents.

Nansa XLR ajustable

És possible connectar una nansa amb un adaptador XLR i dos terminals XLR de mida completa a la sabata d’interfície múltiple (MI) de la càmera per a un ús i un funcionament estables en situacions de tret difícils, com preses a baixa altura.

Estabilització d’imatge integrada

El mode actiu ofereix un sistema d’estabilització d’imatge òptic de cinc eixos integrat que millora l’estabilitat en la captura de vídeos. Per conservar la qualitat d’imatge, el sensor del giroscopi mesura la vibració i la compensa òpticament. Això permet gravar vídeos estables sense trípode o un cardan, en caminar i en resolució 4K.

Estabilització d’imatge i edició simplificada amb Catalyst.

El giroscopi integrat registra les metadades de la vibració de la càmera per suavitzar i estabilitzar el metratge gravat sense trípode a la postproducció. Gràcies a les aplicacions d’escriptori Catalyst Browse o Catalyst Prepare de Sony, podeu ajustar la compensació i la retallada automàticament. Catalyst també pot utilitzar les dades de rotació de la càmera.

Enregistrament 4K/60p sense interrupcions.

Per a un enregistrament 4K 60p sense interrupcions, la FX3 compta amb un innovador sistema de dissipació de la calor. Els dissipadors, l’estructura de flux d’aire i el ventilador silenciós garanteixen una bona refrigeració en tot moment.

Entrada digital i adaptador XLR per a àudio de qualitat.

A més del micròfon integrat a la càmera, es poden connectar altres models professionals amb els connectors XLR de grandària completa de la nansa gràcies a una interfície d’àudio digital amb una sabata d’interfície múltiple (MI). Es poden triar tres formats d’enregistrament, incloent-hi 4 canals de 24 bits. L’enregistrament d’àudio digital també és possible en ajustar un micròfon digital com l’ECM-B1M fins i tot quan no es fa servir la nansa.

Dues ranures multimèdia d’alta velocitat.

Les targetes CFexpress de tipus A, dissenyades segons els requisits de nova generació, permeten enregistrar amb altes taxes de bits. Les ranures de la càmera admeten targetes CFexpress de tipus A o SDXC UHS-I/UHS-II, i en ser idèntiques, permeten la captura retransmesa o com a suport.

Monitorització sense fil i control a distància.

Si connectes un smartphone o una tauleta a la càmera amb l’app Monitor & Control, ho pots monitoritzar sense fils, ajustar l’exposició amb alta precisió i controlar l’enfocament en una pantalla més gran.

Vista prèvia, captura i streaming de manera remota.

La captura remota amb cable o sense fils és possible en un PC o dispositiu mòbil amb Imaging Edge Mobile, per a fluxos de treball i captura eficients en entorns exigents. Imaging Edge Webcam™ permet la comunicació per vídeo en línia amb alta qualitat d’imatge.

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.