Roland VR-4HD amb maletí de transport

170'00  Exc. Tax

MESCLADOR HD AV TOT EN UN AMB PORT USB 3.0 INTEGRAT PER GRAVACIÓ I STREAMING WEB
El VR-4HD és un estudi HD complet en un paquet compacte i portàtil que reemplaça molts components diferents dins el sofisticat equipament A / V.
Dissenyat per ser utilitzat per una sola persona, al VR-4HD facilita la commutació i mescla d’àudio / vídeo mitjançant avançat processament de senyal audiovisual (DSP), interfície de pantalla tàctil i controls, faders i botons físics específics. Integra a la perfecció un mesclador digital d’àudio, mesclador de vídeo, pantalla tàctil Multiview i interfície de transmissió USB d’àudio / vídeo en un únic aparell. Aquesta solució de producció HD portàtil és ideal per a escoles, esglésies, sales de juntes, esdeveniments corporatius, esports, seminaris o qualsevol altre esdeveniment en viu.

SKU: VR-4HD Categoria:

Descripció

  – Solució de producció portàtil tot en un
  – Fàcil d’usar amb controls llincants d’audio específics i pantalla tàctil per monitorització preliminar
  – Mesclador amb 6 entrades i 4 canals de vídeo
  – Compatible amd entrada de vídeo HDMI*, RGB/component i compost de fins 1080p
  – Cuarta entrada amb escalador que soporta un ampli rang de video i resolusions VESA.*1 *2
  – Escalador integrat al canal 4
  – Modes de conmutació automàtica [Ver.2.0]
  – Mesclador digital d’audio de 18 canals amb ports XLR, TRS i RCA, ademés del audio rebut per els ports HDMI
  – Incrustació i desincrustació d’audio amb ajustaments Delay
  – Funcions Auto Mixing i Echo Canceling
  – Efectes de composició, com DSK (Downstream Keyer), Picture-in-Picture, etc.
  – Captura una imatge fixa desde la entrada de vídeo en el canal 4*3 [Ver.1.5]
  – Pantalla multivista tàctil amb cuatre entrades i mesurador d’audio
  – Sortida multivista externa per HDMI
  – Compatible amb HDCP
  – Sortida d’audio i vídeo USB 3.0 fins 1080/30p (sense comprimir) i funció Audio Loopback
  – Programa de control amb la aplicació VR-4HD RCS per Mac i PC i control remot amb la conexió RS-232
  – Enviament d’una imatge fixa al VR-4HD per VR-4HD RCS * 3 [Ver.1.5]
  – Conexions Tally i GPIO

* 1 Compatible amb HDCP
* 2 Emulador EDID integrat.
* 3 Les dades d’imatge fixa s’eliminen una volta es lleva la alimentació

OPERACIÓ FÀCIL I RESULTATS PROFESSIONALS
El VR-4HD destaca per les seves controls i mescladors de qualitat, i garanteix una operació més precisa i ràpida que amb les interfícies d’ordinador amb ratolí i teclat. La capacitat de commutar simultàniament el vídeo amb un botó i ajustar l’àudio prement un fader resulta molt útil, ja que l’operador té a mà totes les funcions essencials. La pantalla Multiview integrada també és una interfície tàctil per accedir als paràmetres de configuració, el que simplifica l’ajust de la funció Picture-in-Picture arrossegant la finestra a la pantalla.

VÍDEO
COMPATIBILITAT AMB LES FONTS DE VÍDEO D’AHIR I D’AVUI
El VR-4HD té tres ports d’entrada HDMI específics que són compatibles amb diversos equipaments i admeten resolucions de vídeo 1080p / 1080i / 720p. La quarta entrada inclou un escalador compatible amb resolucions de vídeo i d’ordinador, ia més admet senyals d’entrada analògica RGB i per components, de manera que també es poden fer servir com a font de vídeo aparells antics sense necessitat de convertidors externs.

S’admeten senyals tant progressives com entrellaçades, i es poden usar senyals 1080p i 1080i a el mateix temps. El processament de senyal progressiva permet visualitzar amb precisió l’entrada de vídeo des ordinador. S’admet el format HDCP * per a l’entrada de contingut amb protecció anticòpia des d’aparells com els reproductors de Blu-ray.

EFECTES DE COMPOSICIÓ
El VR-4HD, que inclou efectes de composició DSK (Downstream Keying), Picture-in-Picture (PinP), Split i Quad, és ideal per a transmissions de notícies i per visualitzar el contingut de presentacions corporatives.

La funció DSK és genial per superposar títols, lletres de cançons o logotips sobre el vídeo de les fonts entrants, que poden ser commutades en segon pla mentre el text o les imatges es mantenen en pantalla. DSK és compatible amb Luminance Keying (blanc / negre) i Chroma Keying (blau / verd). La composició de dos vídeos en una pantalla amb Picture-in-Picture o amb la funció Split resulta ideal per a seminaris i presentacions.

AUDIO
UN VÍDEO GENIAL NECESSITA UN AUDIO GENIAL
Aconsegueix fàcilment un so excel·lent amb el guardonat processament de senyal de l’Roland VR-4HD, que inclou funcions avançades com Auto-Mixing, Echo Cancel i Delay per a una sincronització de llavis perfecta entre àudio i vídeo. El mesclador d’àudio de VR-4HD pot combinar les quatre entrades de micròfon XLR, ports estèreo RCA i minijack juntament amb l’àudio incrustat en les quatre entrades HDMI. La barreja final es pot emetre per XLR i RCA, i també es pot incrustar a la sortida HDMI.

L’exclusiva funció Loop-Back Àudio de port USB 3.0 pot integrar l’àudio des d’un PC utilitzant programes de conferència com Skype per després tornar l’àudio a l’ordinador sense cap tipus de soroll o ressò gràcies a la funció Echo Cancelation. Això fa de VR-4HD una eina ideal per a conferències web, ja que permet usar múltiples fonts d’àudio i vídeo amb programari gratuït.

La funció Auto-Mixing simplifica la barreja de múltiples presentadors en conferències i discursos, gestiona automàticament els nivells dels micròfons de les múltiples persones que estiguin parlant i fins i tot pot donar prioritat de volum a l’moderador de l’esdeveniment, que sempre sonarà per sobre de l’volum de els altres participants.

USB 3.0 PER GRAVACIÓ I TRANSMISSIÓ
Grava o fes webcasts fàcilment amb el VR-4HD connectat a un Mac o PC amb el port USB 3.0 integrat. El VR-4HD pot emetre en 1080p sense compressió. L’àudio s’incrusta al vídeo amb la resolució seleccionada.

El programa gratuït VR Video Capture per a Mac i PC ofereix una manera fàcil i ràpida de capturar vídeo sense compressió amb àudio en alta resolució. A més, pots capturar vídeo comprimit per distribuir-lo de forma senzilla i immediata a llocs de vídeo en línia o servidors interns corporatius.

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.