DJI Mavic 2 Pro amb operador

400'00  Exc. Tax

Cambra Hasselblad L1D-20c Ultra qualitat d’imatge

Sensor CMOS de 1 “i 20 MP

Obertura ajustable f2.8 – F11

Perfil de color Dlog-M de 10 bits

Vídeo HDR 10 bits

SKU: MAVIC2PRO Categoria:

Descripció

Càmera Hasselblad

Fabricades a Suècia, les càmeres Hasselblad són conegudes pel seu disseny ergonòmic, la seva decidida aposta per la qualitat d’imatge i per la qualitat de l’artesania sueca. Les càmeres Hasselblad van néixer el 1941 i han capturat alguns dels moments més icònics de l’últim segle, com l’arribada de l’home a la Lluna. Fruit de la col·laboració amb Hasselblad i de dos anys d’incessant investigació, el Mavic 2 Pro està equipat amb la nova càmera Hasselblad L1D-20c. La L1D-20c utilitza la tecnologia HNCS (Hasselblad Natural Colour Solution) de Hasselblad5 permet capturar colpidores imatges aèries de 20 megapíxels amb un color increïblement detallat.

Sensor CMOS d’1 polzada

El nou sensor CMOS d’1 polzada té una àrea de detecció activa quatre vegades més efectiva que la d’el sensor de l’Mavic Pro original. Aquest sensor gran ofereix a més un millor rendiment en entorns amb poca llum amb un rang ISO més ampli, a l’augmentar la ISO màxima des dels 3200 fins als 12.800.

Perfil de color Dlog-M de 10 bits

El Mavic 2 Pro pot utilitzar un perfil de color Dlog-M de 10 bits amb el qual s’obté un rang dinàmic més ampli, el que dóna més flexibilitat a l’hora d’editar. El sistema registra fins a mil milions de colors (en comparació amb els 16 milions de colors de les tecnologies de codificació de la color de 8 bits) i conserva un major nivell de detall tant en zones brillants com en zones fosques. Ara pots capturar els més subtils gradients d’un capvespre o una alba, deixant més llibertat durant la postproducció.

Vídeo HDR

A el poder utilitzar HDR de 10 bits en 4K, és possible connectar el Mavic 2 Pro a una televisió 4K amb HLG i reproduir immediatament el vídeo amb els tons de color correctes, incloent àrees lluminoses més destacades i un major contrast, que fan de l’HDR 1 opció molt atractiva.

Obertura ajustable

L’obertura ajustable de f / 2.8-f / 11 dóna com a resultat una qualitat d’imatge sorprenent tant en entorns de molta llum com en entorns de poca llum. A l’gravar amb poca llum, pots establir l’obertura en f / 2.8 per permetre que entri més llum i fer fotos clares i ben il·luminades. A l’gravar amb molta llum, pots establir l’obertura en f / 11 per disminuir la velocitat d’obturació i fer que els teus vídeos siguin més fluids.

Hyperlapse

Acomiada’t dels posprocesados ​​complicats. Amb Hyperlapse, l’aeronau pren diverses fotografies aèries i les processa automàticament, permetent crear, amb només tocar un botó, timelapses amb un aspecte professional que podràs compartir immediatament a les xarxes sociales.Guarda una trajectòria de vol a l’Arxiu de tareas7 perquè el Mavic 2 segueixi aquesta trajectòria sempre que vulguis. Les fotos JPEG i RAW s’emmagatzemen totes dues a la targeta microSD oa la memòria interna, deixant més espai per a futurs posprocesados.

Fotos HDR millorades

El Mavic 2 també permet fer fotos amb HDR millorat, una tècnica amb la qual es fusiona una seqüència de fotos per aconseguir un alt rang dinàmic sense reflexos i amb més claredat d’imatge sense haver de recórrer a efectes especials no desitjats.

HyperLight

Il·lumina el teu món amb HyperLight, una configuració per a situacions amb poca llum amb la que es reduirà el soroll digital.

Còdec H.265 per a una major qualitat d’imatge

Les dues versions graven vídeo en 4K amb majors taxes de bits amb l’avançada compressió en H.265. Els vídeos a còdec H.265 / HEV conserven un 50% més d’informació que els vídeos en H.264 / AVC, creant vídeos d’alta qualitat més detallats.

Tecnologíes característiques

El sistema de transmissió de vídeo digital OcuSync 2.0 ha augmentat el seu rendiment, amb millores en distància de transmissió, qualitat de vídeo i resistència a les interferències. Tot això t’ofereix una experiència de control sense precedents.

Potent, però segur

El Mavic 2 ha passat per innombrables hores d’investigació i proves. El resultat és un disseny optimitzat per a millorar la propulsió, minimitzar el consum elèctric i reduir el soroll. Aquestes subtils però notables millores et proporcionen, juntament amb el millorat sistema FlightAutonomy, un vol més fluid i silenciós per a major discreció i seguretat.

Detecció d’obstacles omnidireccional

FlightAutonomy ha millorat amb la incorporació de la detecció d’obstacles omnidireccional; per primera vegada en un dron de DJI es poden trobar sensors d’obstacles en tots els costats de l’aeronau, el que suposa una gran millora de la seguretat en vol.

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.