Canon EF 24-105mm f / 4L IS USM

25'00  Exc. Tax

L’objectiu zoom estàndard i lleuger dels professionals.

Quan la capacitat de maniobra és important i la qualitat de l’objectiu és crucial, l’objectiu EF 24-105 mm f / 4 L USM de la sèrie L destaca com a objectiu estàndard lleuger professional.

Descripció general

  • Objectiu de la sèrie L
  • Zoom lleuger de 4,3x
  • f / 4 en tot el rang de zoom
  • Estabilitzador d’imatge de 3 nivells
  • Elements d’objectiu asférico i Súper UD
  • Enfocament automàtic ràpid
  • Revestiments Súper Spectra
  • L’obertura circular permet un agradable efecte de fons
  • Funda tova i tapa de l’objectiu
SKU: CANON24-105 Categoria:

Descripció

 

Qualitat de la sèrie L

L’objectiu EF 24-105 mm f / 4 L USM incorpora els millors estàndards de Cànon en òptica de precisió. La sèrie L és el rang d’objectius professionals principal de Cànon, que combina el rendiment d’imatges excepcional i la màxima facilitat d’ús amb una fabricació resistent a la pols i la humitat.

Lleuger

Amb un pes de tan sols 670 g, l’objectiu EF 24-105 mm f / 4 L USM ofereix un zoom de 4,3x en un cos lleuger.

Obertura fixa

Sense canvis en l’obertura en tot el rang de longituds focals, els fotògrafs poden ajustar l’exposició en l’obertura més àmplia i el zoom fins a 105 mm sense reduir la velocitat de l’obturador.

Estabilitzador d’imatge

L’objectiu EF 24-105 mm f / 4 L USM inclou un estabilitzador d’imatge (IS) de 3 nivells de Cànon. El estabilitzador d’imatges, ideal per al treball sense trípode, permet l’ús de velocitats de l’obturador de fins a 3 nivells menys sense que es produeixi un augment perceptible de les imatges borroses.

Elements d’objectiu asférico i Súper UD

L’objectiu incorpora un element de vidre Súper UD (dispersió ultra-baixa) per eliminar les desviacions cromàtiques secundàries i elements de l’objectiu asférico per corregir les desviacions esfèriques. Com a resultat, s’obtenen imatges nítides, d’alt contrast i sense distorsió en tot el rang de zoom sense distorsions de color a les vores dels subjectes.

Enfocament automàtic

El USM (motor ultrasònic) d’anell utilitza les vibracions de freqüència ultrasònica per permetre un enfocament automàtic d’alta velocitat i resposta gairebé silenciós. El parell de manteniment perfecte deté el grup d’objectius d’enfocament amb precisió i sense excessos. L’enfocament manual continu es pot anul·lar sense necessitat de desconnectar el sistema AF. La distància mínima d’enfocament és de 0,45 m en tot el rang de zoom.

Revestiments Súper Spectra

Els revestiments de l’objectiu Súper Spectra optimitzats i el disseny dels elements de l’objectiu suprimeixen les llampades i les ombres, el que sol passar amb més freqüència amb càmeres digitals a causa del reflex del sensor d’imatges. Els revestiments també permeten obtenir un veritable balanç de colors i augmentar el contrast per oferir imatges intenses d’alta fidelitat.

Agradable efecte de fons

Una obertura circular gairebé perfecta ajuda a crear un efecte de fons uniforme i agradable.

Accessoris

S’inclouen un parasol amb forma de pètal i una funda tova.

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.

També us recomanem…